Causa Solidària
Allianz Night Run

L’Allianz Night Run és un projecte més de la iniciativa solidària LapsforLife93, impulsada per Allianz i el pilot Marc Márquez. Aquesta iniciativa de l’asseguradora i el 7 vegades campió del món no només neix del fort vincle amb el món del motor que tenen els dos, sinó que la seva unió també neix de valors comuns com l’excel·lència, l’esperit de superació o el treball en equip.

Corre per als més petits

En aquesta ocasió, els donatius procedents de la carrera aniran destinats a l’ONG Aldees Infantils SOS, l’organització d’ajuda directa a la infància més gran del món, present en més de 130 països, i amb més de 500 aldees en tots els continents.

Segons aquesta ONG, en només dos anys, la xifra de pobresa infantil ha crescut un 10%, amb més de dos milions de menors de 18 anys exposats a situacions de risc d’exclusió, pobresa o ruptura familiar.

Sobre els projectes
de LapsforLife93

LapsforLife93 suposa el desenvolupament de projectes solidaris en diversos camps com la salut, la seguretat vial o el foment de la vida saludable. Fins al moment, LapsforLife93 ha portat a terme projectes a favor de la lluita contra la leucèmia, de la lluita contra la fam i de la lluita contra l’Alzheimer; i a més, ha col·laborat amb la Fundació Isidre Esteve per millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda.

Ha recollit també més de 5.000 joguines perquè cap infant es quedés sense rebre la visita dels Reis Mags, les quals va entregar a Creu Roja Joventut. Per altra banda, des de 2015, organitza l’Allianz Junior Motor Camp, un campus de motocròs impartit pel propi Marc Márquez en el qual 20 joves, aprenen les millors tècniques d’aquesta disciplina i a conduir amb seguretat i a on també tenen l’oportunitat de fer amics de tot el món.