Serveis al corredor
Allianz Night Run

ASSISTÈNCIA

Assistència mèdica durant tot el recorregut.

AVITUALLAMENTS

El recorregut comptarà amb avituallaments per als corredors de 5k i 10k.

PÀRQUING

Pàrquing gratuït per als participants i acompanyants a les instal·lacions del Circuit de Barcelona – Catalunya.

LLEBRES

5K: Ritmes de 5’/km (25′) i 6’/km (30′)
10K: Ritmes de 4’/km (40′), 4:30’/km (45′) i 5’/km (50′)

GUARDA-ROBA

El dorsal incorpora en format encunyat un tiquet resguard per a objectes dipositats pel corredor al guarda-roba habilitat per l’organització.

LAVABOS I DUTXES

El mateix Circuit de Barcelona – Catalunya compta amb aquests serveis per a l’ús dels corredors.

CRONÒMETRE

Cronòmetre a l’arribada i durant el recorregut amb el cotxe davanter.

ORIENTACIONS BÀSIQUES

Inscripció: És obligatori dur el dorsal ben visible i el xip oficial Champion Chip per a la participació. Confirmar que la inscripció s’hagi realitzat correctament per a la cursa escollida (5k o 10k). Es pot imprimir directament el comprovant d’inscripció des del llistat d’inscrits. Per recollir el dorsal és imprescindible el comprovant i el DNI o un document acreditatiu.

Roba: Es recomana utilitzar la samarreta tècnica oficial de la cursa amb la que s’obsequia als inscrits per aconseguir una imatge uniforme en el decurs de la cursa. Gràcies a les seves característiques tècniques proporciona una millor transpiració i, per tant, un millor rendiment. Cal recordar que les temperatures al mes de juliol són molt altes.

El dia de la prova: És aconsellable menjar lleugerament unes tres hores abans del inici de la cursa, vigileu amb els làctics, cafè o amb les quantitats copioses de sòlids.

Escalfament: Es recomana realitzar un bon escalfament, d’un mínim de 15 minuts abans de la cursa. També és recomanable realitzar una bona sessió d’estiraments després de la cursa, per evitar lesions musculars.

Durant l’entrenament previ, durant la cursa i un cop acabada aquesta, cal dedicar una atenció especial als peus, és imprescindible dur un calçat adequat. La vestimenta ha de ser còmoda i transpirable. No és aconsellable estrenar calçat el dia de la cursa.

El dia de la prova cal protegir amb esparadraps les zones sensibles del cos. També és aconsellable lubricar les aixelles i l’entrecuix amb vaselina per evitar els fregaments.

Hidratar-se bé abans, durant i després de la prova és també essencial.

Dosifica el teu esforç, cada quilòmetre està ben senyalitza’t.